Bij Hulleman Tyres kunt u terecht voor de aankoop en montage van scherp geprijsde truckbanden. Ons aanbod bestaat uit truckbanden van gerenommeerde merken zoals Michelin, Bridgetone, Goodyear, Continental en Hankook. Ook bieden we betrouwbare budgetbanden vanaf €175,- van onder andere Doublestar, Autogrip, Evergreen, Wosen en Roadwing.

Hulleman Trucks

Hulleman Tyres is onderdeel van Hulleman Trucks BV, dat al sinds 1990 actief is in de transportbranche. Vanuit een groeiende vraag van klanten en de mogelijkheid om tegen scherpe prijzen goede banden aan te bieden is Hulleman in 2016 gestart met de verkoop van nieuwe truckbanden. Naast nieuwe banden beschikken we over een snel wisselende voorraad van gebruikte truckbanden met 75-90% profiel. Deze gebruikte truckbanden kunnen zowel met als zonder velg worden geleverd. Informeer naar de huidige voorraad bij een van onze verkopers.

Bereikbaarheid

Ons bedrijf is gevestigd in Marknesse en daarmee goed bereikbaar vanaf de A6 bij Emmeloord. Deze locatie wordt gebruikt voor zowel de verkoop als montage van banden. Naast de fysieke locatie heeft Hulleman Tyres een sterke focus op online. Alle banden zijn dan ook te bestellen en te betalen via de website.

Vragen?

Heeft u vragen over onze truckbanden? Neem dan contact met ons op via +31 527 – 246140 of tyres@hulleman.com.

Hulleman Tyres

Hulleman Tyres
D.P.A. Weeversstraat 2
8316 GG Marknesse
The Netherlands